Grizly czekolada gorzka 60% 500 g

Produkt Grizly czekolada gorzka 60% 500 g znaleziono 50+x, jeśli to nie jest to, czego szukasz, spróbuj zmienić frazę Grizly czekolada gorzka 60% 500 g i szukaj produktu ponownie.

GRIZLY Czekolada gorzka 60% 500 g

GRIZLY Czekolada gorzka 60% 500 g
Szczegół

GRIZLY Ciemna czekolada 60% 500 g Klasyfikacja administracyjna: produkty czekoladowe Składniki: miazga kakaowa (UTZ-MB), cukier, masło kakaowe (UTZ-MB), niskotłuszczowe kakao w proszku (UTZ-MB), emulgator ( lecytyna sojowa ), ekstrakt waniliowy Bourbon Madagascar Kraj pochodzenia: Republika Czeska Certyfikacja: UTZ Przechowywanie: przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu. Opakowanie: Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP Cechy i zalety: Ma wyższą zawartość masła kakaowego i temperaturę topnienia od 31 do 35 stopni. Chociaż gorzka czekolada jest uważana za zdrowy przysmak, należy uważać na jej spożycie ze względu na wysoką zawartość węglowodanów i tłuszczów. Zastosowanie: Oprócz wspomnianej już możliwości wykorzystania czekolady w fondie, pastylki czekoladowe mają naprawdę bogate zastosowanie. W strefie pieczenia nigdy nie może ich zabraknąć. Świetnie nadają się do ciasta oraz do ozdabiania naleśników. Świetnie sprawdzają się w muffinach, użyjemy ich do wszelkiego rodzaju polew czekoladowych i na pewno nie zepsujesz ich dodając małą garść do porannej owsianki czy muesli. Wysokiej jakości gorzka czekolada z 60% zawartością kakao w formie pastylek od czeskiego producenta zachwyci Cię wyśmienitym maślano-słodko-gorzkim smakiem. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Czekolada gorzka 60% 500 g , Bellatex dywanik łazienkowy standard czekolada, 60 x 100 cm

GRIZLY Czekolada gorzka 70% 500 g

GRIZLY Czekolada gorzka 70% 500 g
Szczegół

GRIZLY Czekolada gorzka 70% 500 g Klasyfikacja administracyjna: produkty czekoladowe Składniki: miazga kakaowa, cukier, niskotłuszczowy proszek kakaowy, masło kakaowe, emulgator ( lecytyna sojowa , oleinian poliglicerolu polirycyny), ekstrakt waniliowy Bourbon Madagascar Kraj pochodzenia: Republika Czeska Przechowywanie: przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu. Opakowanie: Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP Cechy i zalety: Ciemna czekolada o zawartości 70% kakao w postaci pastylek jest szczególnie przydatna w piekarnictwie i cukiernictwie. Jej temperatura topnienia wynosi od 31 do 35 stopni. Kakao w czekoladzie pozyskiwane jest z drzewa kakaowego, rośliny bogatej w minerały i przeciwutleniacze. Flawanole i polifenole to inne korzystne substancje zawarte w kakao, o właściwościach podobnych do antyoksydantów. To właśnie dzięki wspomnianym flawanolom poprawia nastrój. Chociaż ciemna czekolada jest uważana za zdrowy przysmak, ważne jest, aby uważać na jej spożycie ze względu na wysoką zawartość węglowodanów i tłuszczu. Zastosowanie: W wypiekach nigdy nie może zabraknąć pastylek z ciemnej czekolady. Świetnie smakują w muffinach, nie zawodzą przy robieniu fondue i mogą być używane do wszelkiego rodzaju polew czekoladowych. Możesz dodać małą garść do porannej owsianki. Wysokiej jakości ciemna czekolada o zawartości 70% kakao w postaci pastylek zachwyci Cię pysznym maślanym, gorzko-słodkim smakiem. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Czekolada gorzka 70% 500 g , Bellatex dywanik łazienkowy standard czekolada, 60 x 50 cm

GRIZLY Czekolada Belgijska gorzka 500 g

GRIZLY Czekolada Belgijska gorzka 500 g
Szczegół

GRIZLY Czekolada Belgijska gorzka 500 g Klasyfikacja administracyjna : Wyroby czekoladowe Składniki : miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy Min. % : kakao: 54,5% (36,6% masła kakaowego i 19,4% odtłuszczonego proszku kakaowego); mleko: 0%; tłuszcz: 36,6% (masło kakaowe) Produkt może zawierać śladowe ilości mleka Kraj pochodzenia : Belgia Certyfikaty : HALAL, koszerne Producent: Callebaut , receptura nr 811 Okres przydatności do spożycia : 24 miesiące od daty produkcji Przechowywanie : Przechowywać w czystym i suchym miejscu w temperaturze 12 - 20 ° C Opakowanie : Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP (podczas transportu do opakowania może dostać się powietrze, co nie wpłynie na jakość) Jeden z oryginalnych przepisów Octaaf Callebaut, który stał się sławny na całym świecie. Podobnie jak wszystkie najlepsze belgijskie czekoladki, ta jest wykonana z charakterystycznej mieszanki Wieze. Prażenie całych ziaren kakaowych gwarantuje pełny smak, bogatą kakaową bazę i delikatne owocowe nuty. Ten mistrz równowagi doskonale łączy się z szeroką gamą składników i nadaje się do każdego zastosowania, od słodyczy po herbatniki, polewy i napoje. Doskonałe rezultaty w każdych okolicznościach. Belgijska czekolada o zrównoważonym smaku będzie intensywną ucztą dla każdego czekoladowego smakosza. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Czekolada Belgijska gorzka 500 g , Granola z pieca - czekolada i orzechy laskowe

GRIZLY Żurawina w czekoladzie gorzkiej 500 g

GRIZLY Żurawina w czekoladzie gorzkiej 500 g
Szczegół

GRIZLY Żurawina w czekoladzie gorzkiej 500 g Klasyfikacja administracyjna: Wyroby czekoladowe Składniki: Polewa czekoladowa gorzka 75% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny palmowy, masło kakaowe, serwatka mleczna , lecytyna słonecznikowa E322, guma arabska, szelak E904, zawartość kakao w suchej masie min. 35%), żurawina wielkoowocowa 25% Kraj pochodzenia: Wielka Brytania Przechowywanie: przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu. Opakowanie: Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP (podczas transportu do opakowania może dostać się powietrze, które nie ma wpływu na jakość produktu). Cechy i zalety: Niewątpliwą zaletą żurawiny wielkoowocowej oblanej ciemną czekoladą jest jej wyśmienity smak. Jeśli jesteś fanem słodko-gorzkiego smaku, to ten smakołyk jest stworzony dla Ciebie. Ale smak to nie wszystko, co żurawina w czekoladzie ma do zaoferowania, zarówno ciemna czekolada, jak i żurawina są bogatym źródłem antyoksydantów. Żurawina jest uważana za superżywność ze względu na wysoką zawartość przeciwutleniaczy i składników odżywczych. Są one również związane z zapobieganiem zapalenia pęcherza moczowego. Sposób użycia: Żurawinę w ciemnej czekoladzie najlepiej smakować samodzielnie, ale można też nią ozdobić deser lub dodać do własnej mieszanki owocowo-orzechowej. Pyszne połączenie słodkiej żurawiny i ciemnej czekolady jest pełne antyoksydantów. Zdrowy smak słodkości pieści język. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Żurawina w czekoladzie gorzkiej 500 g , Mixitki bez glutenu 8 szt. - śliwka + czekolada

GRIZLY Rodzynki w gorzkiej czekoladzie 500 g

GRIZLY Rodzynki w gorzkiej czekoladzie 500 g
Szczegół

GRIZLY Rodzynki w gorzkiej czekoladzie 500 g Klasyfikacja administracyjna: Suszone owoce jednogatunkowe Składniki: Rodzynki suszone 50%, czekolada gorzka 50% (cukier, miazga kakaowa, masło kakaowe, proszek kakaowy, emulgatory: lecytyna rzepakowa i oleinian poliglicerolu, polirycyna, aromat waniliowy), substancje polewowe (wosk karnauba, wosk pszczeli, szelak). Może zawierać śladowe ilości soi i orzeszków ziemnych. Zawartość masy kakaowej nie mniej niż 35%. Kraj pochodzenia: Słowacja Przechowywanie: przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu. Pakowanie: Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP (podczas transportu do opakowania może dostać się powietrze, które nie ma wpływu na jakość produktu) Cechy i zalety: Pyszne, naturalnie słodkie suszone rodzynki oblane ciemną czekoladą zachwycą nawet najbardziej wymagającego smakosza. Rodzynki to suszone owoce winorośli. Są magazynem szybkiej energii dzięki dużej zawartości naturalnych cukrów (zwłaszcza fruktozy i glukozy). Docenisz również ich wysoką zawartość rozpuszczalnego i nierozpuszczalnego błonnika. Zastosowanie: Mogą służyć jako deser do kawy lub stać się wspaniałą dekoracją ciast i innych deserów. Mogą być nietypową wersją klasycznych rodzynek w popularnych deserach, takich jak ciasta i torty. Rodzynki mają naturalnie słodki smak, oblane gorzką czekoladą stanowią pyszny deser do kawy lub mogą służyć jako nietypowa wersja rodzynek w ciastach i tortach. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Rodzynki w gorzkiej czekoladzie 500 g , Mixitki bez glutenu - czarna porzeczka + czekolada (8 szt.)

GRIZLY Ananas w czekoladzie gorzkiej 250 g

GRIZLY Ananas w czekoladzie gorzkiej 250 g
Szczegół

GRIZLY Ananas w czekoladzie gorzkiej 250 g Klasyfikacja administracyjna: Suszone owoce jednogatunkowe Składniki: ananas kandyzowany 50%, czekolada gorzka 50% (cukier, miazga kakaowa, masło kakaowe, proszek kakaowy, emulgatory: lecytyna rzepakowa i oleinian poliglicerolu, polirycyna, aromat waniliowy), substancje powlekające (wosk karnauba, wosk pszczeli, szelak). Może zawierać śladowe ilości soi i orzeszków ziemnych. Zawartość masy kakaowej nie mniej niż 35%. Kraj pochodzenia: Słowacja Przechowywanie: przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu. Pakowanie: próżniowe opakowanie PP (podczas transportu do opakowania może dostać się powietrze, co nie wpłynie na jakość) Cechy i zalety: Pyszne kawałki dojrzałego ananasa powstałe w procesie powolnego kandyzowania zawinięte w ciemną czekoladę zadowolą nawet najbardziej wybrednego smakosza. Zastosowanie: Mogą służyć jako deser do kawy lub mogą stać się wspaniałą ozdobą ciast i innych deserów. Ananas w gorzkiej czekoladzie to pyszny deser z kawą lub może posłużyć do dekoracji ciast. Jest wytwarzany w procesie kandyzowania, a następnie zawijany w czekoladę. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Ananas w czekoladzie gorzkiej 250 g , Siesta doniczka samonawadniająca na ścianę, czekolada, 29 cm, plastia

GRIZLY Marcepan w gorzkiej czekoladzie BIO 250 g

GRIZLY Marcepan w gorzkiej czekoladzie BIO 250 g
Szczegół

GRIZLY Marcepan w gorzkiej czekoladzie BIO 250 g Cechy i zalety : Marcepan BIO Grizly zawiera maksymalnie 30% cukru i co najmniej 70% surowca marcepanowego, podczas gdy w tradycyjnym marcepanie znajdujemy 50% cukru i 50% surowca. Ponadto nasz marcepan jest ekologiczny, wolny od oleju palmowego i GMO, więc bez obaw mogą go spożywać osoby z celiakią i weganami. W połączeniu z wysokiej jakości ekologiczną ciemną czekoladą jest to wyjątkowa słodycz, której zdecydowanie warto spróbować. Zastosowanie: Marcepan z czekoladą najlepiej smakuje sam. Ale możesz również dodać go do musli, mieszanki orzechów włoskich lub owsianki. Klasyfikacja administracyjna: Wyroby czekoladowe. Skład : Wysokiej jakości marcepan* 50% (cukier trzcinowy*, migdały *, woda, syrop cukru inwertowanego*), gorzka czekolada* 49% (masa kakaowa*, cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyna sojowa *), środek polerujący: akacja*; cukier*, dekstroza*. Zawartość masy kakaowej w ciemnej czekoladzie wynosi co najmniej 62%. * produkt rolnictwa ekologicznego Kraj pochodzenia: Austria. Przechowywanie : Przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu. Pakowanie : W opakowaniu próżniowym PP (może wystąpić ewakuacja podczas transportu, co nie wpływa na jakość produktu). Może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, orzechów i mleka. Zdjęcie ma charakter poglądowy, w niedalekiej przyszłości zastąpimy je prawdziwym. Wspaniały marcepan GRIZLY w jakości BIO składa się w dużej części z masy marcepanowej i mniejszej z cukru. Jest bezglutenowy i odpowiedni również dla wegan. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Marcepan w gorzkiej czekoladzie BIO 250 g , Saloos bio peeling peeling do ciała czekolada 140 ml

GRIZLY Liofilizowane truskawki w gorzkiej czekoladzie 250 g

GRIZLY Liofilizowane truskawki w gorzkiej czekoladzie 250 g
Szczegół

GRIZLY Liofilizowane truskawki w gorzkiej czekoladzie 250 g Klasyfikacja administracyjna: Wyroby czekoladowe Składniki: Ciemna czekolada 93% (cukier, miazga kakaowa, masło kakaowe, lecytyna sojowa , naturalny aromat waniliowy), liofilizowane truskawki 5% (truskawki, olej słonecznikowy), środek polerujący (syrop glukozowy, guma arabska), środek polerujący: szelak Kraj pochodzenia: Holandia Przechowywanie: przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu. Pakowanie: próżniowe opakowanie PP (podczas transportu do opakowania może dostać się powietrze, co nie wpłynie na jakość) Cechy i zalety: Liofilizowane truskawki oblane ciemną czekoladą mają wyśmienity smak i są luksusowym, zdrowym przysmakiem. Dzięki liofilizacji owoce zachowują wszystkie składniki odżywcze świeżych owoców. Truskawki są szczególnie bogate w witaminę C, błonnik i przeciwutleniacze. W połączeniu z ciemną czekoladą zyskują na smaku oraz, dzięki zawartości kakao i masła kakaowego, na antyoksydantach w postaci flawonoidów. Ciemna czekolada może również wywoływać dobry nastrój. Liofilizacja to suszenie przez głębokie zamrażanie pod bardzo niskim ciśnieniem. Owoce liofilizowane zachowują swoją oryginalną konsystencję, smak oraz wszystkie zawarte w nich minerały i witaminy w maksymalnym stopniu. Sposób użycia: Liofilizowane truskawki w polewie z ciemnej czekolady najlepiej smakują same, ale można je również wykorzystać do dekoracji deserów lub dodać do własnej mieszanki owoców i orzechów. Słodko-kwaśne truskawki w połączeniu z gorzkim smakiem gorzkiej czekolady to smakowite doświadczenie samo w sobie. Użyj jagód do udekorowania deseru, a stworzysz arcydzieło. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Liofilizowane truskawki w gorzkiej czekoladzie 250 g , 4home, poszewka na poduszkę kropka czekolada, 70 x 80 cm

GRIZLY Migdały w gorzkiej czekoladzie i kakao 250 g

GRIZLY Migdały w gorzkiej czekoladzie i kakao 250 g
Szczegół

GRIZLY Migdały w gorzkiej czekoladzie i kakao 250 g Klasyfikacja administracyjna: Wyroby czekoladowe Składniki: Ciemna czekolada 68 % [cukier, masa kakaowa, masło kakaowe, tłuszcze roślinne (olej palmowy, olej z orzeszków ziemnych), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyny i polirycynooleinian poliglicerolu; naturalny aromat waniliowy, mleko w proszku], prażone ziarna migdałowe 30 %, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 2 %. Zawartość suchej masy kakaowej w ciemnej czekoladzie wynosi co najmniej 38 %. Przechowywanie: przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu. Opakowanie: Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP (podczas transportu do opakowania może dostać się powietrze, co nie wpłynie na jakość) Cechy i zalety: Migdały to jedne z najzdrowszych orzechów. Mają one wysoką wartość odżywczą i zawierają dużą ilość zdrowych tłuszczów oraz białka. Są one źródłem wapnia, cynku, magnezu i innych minerałów. Są one również oblane wysokiej jakości ciemną czekoladą i posypane kakao. Możemy więc śmiało nazwać je zdrową przekąską. Sposób użycia: Ciemne migdały w czekoladzie smakują najlepiej same, ale są również doskonałym dodatkiem do musli lub jako dekoracja deserów. Migdały są źródłem zdrowych tłuszczów, minerałów i witamin. W połączeniu z ciemną czekoladą i kakao stają się luksusową ucztą dla Twojego podniebienia. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Migdały w gorzkiej czekoladzie i kakao 250 g , Granola z pieca - czekolada i orzechy laskowe do kieszeni (5 szt.)

GRIZLY Wiśnie w polewie z czekolady gorzkiej 250 g

GRIZLY Wiśnie w polewie z czekolady gorzkiej 250 g
Szczegół

GRIZLY Wiśnie w polewie z czekolady gorzkiej 250 g Klasyfikacja administracyjna: Suszone owoce jednogatunkowe Skład: wiśnie suszone 55% (cukier, syrop glukozowy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), sorbinian potasu, konserwant), 45% czekolada (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny palmowy, masło kakaowe, emulgator ( lecytyna sojowa , E476, aromat)) Kraj pochodzenia: Polska Przechowywanie: przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu. Opakowanie: Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP (podczas transportu do opakowania może dostać się powietrze, co nie wpłynie na jakość) Cechy i zalety: Niezrównaną zaletą wiśni maczanych w ciemnej czekoladzie jest niewątpliwie ich wyśmienity smak. To jednak daleko od wszystkiego, co mogą zaoferować, wiśnie są bogate w przeciwutleniacze, witaminy zawierają znaczną ilość witaminy A lub beta-karotenu, witaminy C, E, a także witamin z grupy B. W wiśniach minerały zawierają jod, potas, magnez i fosfor i oraz z pierwiastków śladowych żelaza, boru, manganu, cynku i miedzi. Sposób użycia: Wiśnie w ciemnej czekoladzie najlepiej smakują same, ale można też ozdobić nimi deser lub dodać do własnej mieszanki owocowo-orzechowej. Zakochasz się w wiśniach w gorzkiej czekoladzie za ich zbalansowany kwaśny, słodki i gorzki smak. Wiśnie są bardzo bogate w przeciwutleniacze i witaminy, a czekolada pomoże poprawić nastrój. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Wiśnie w polewie z czekolady gorzkiej 250 g , 4home poszewka kropka czekolada, 50 x 70 cm, 50 x 70 cm

GRIZLY Czekolada mleczna 31% 500 g

GRIZLY Czekolada mleczna 31% 500 g
Szczegół

GRIZLY Czekolada mleczna 31% 500 g Klasyfikacja administracyjna: Wyroby czekoladowe Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku , miazga kakaowa, emulgator ( lecytyna sojowa , oleinian poliglicerolu polirycyny), ekstrakt waniliowy Bourbon Madagascar Kraj pochodzenia: Republika Czeska Przechowywanie: przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu. Opakowanie: Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP Wysokiej jakości mleczna czekolada z 31% zawartością kakao w postaci pastylek od czeskiego producenta zachwyci Cię wyśmienitym delikatnym smakiem. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Czekolada mleczna 31% 500 g , 4home pościel bawełniana kropka czekolada, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm

GRIZLY Czekolada belgijska biała Velvet 500 g

GRIZLY Czekolada belgijska biała Velvet 500 g
Szczegół

GRIZLY Czekolada belgijska biała Velvet 500 g Klasyfikacja administracyjna: Czekolada Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku , emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy Min. %: kakao: 33,1% (masło kakaowe); mleko: 21,9% (6,3% tłuszczu mlecznego i 16,6% odtłuszczonego mleka w proszku); tłuszcz: 40,9% (34,6% masło kakaowe i 6,3% tłuszczu mlecznego) Kraj pochodzenia: głównie ziarna kakaowe z Afryki Zachodniej, głównie odmiana Forastero Producent: Callebaut Okres przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji Przechowywanie: Przechowywać w czystym i suchym miejscu w temperaturze 12 - 20 ° C Opakowanie: Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP Bogata, kremowa konsystencja i intensywny smak świeżego mleka z lekką nutą słodkości. Zastosowanie : Velvet charakteryzuje się standardową płynnością i sprawdza się w szerokim zakresie zastosowań: odlewanie kształtów, zalewanie, aromatyzowanie, powlekanie, itp., osiągając za każdym razem doskonałe efekty końcowe. Bogata, kremowa konsystencja i intensywny smak świeżego mleka z lekką nutą słodkości. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Czekolada belgijska biała Velvet 500 g , 4home pościel bawełniana kropka czekolada, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

GRIZLY Czekolada belgijska różowa Ruby 500 g

GRIZLY Czekolada belgijska różowa Ruby 500 g
Szczegół

GRIZLY Czekolada belgijska różowa Ruby 500 g Klasyfikacja administracyjna : Piece czekoladowe Skład : cukier, masło kakaowe, odtłuszczone mleko w proszku, pełne mleko w proszku , miazga kakaowa, emulgatory: lecytyna sojowa, kwas cytrynowy, naturalny aromat waniliowy Min. % : kakao: 47,3% (masło kakaowe); mleko: 26,3%; tłuszcz: 35,9% Kraj pochodzenia : Belgia Certyfikat : KD-Halal Producent: Callebaut Okres przydatności do spożycia : 12 miesięcy od daty produkcji Przechowywanie : Przechowywać w czystym i suchym miejscu w temperaturze 12 - 20 ° C Opakowanie : Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP (podczas transportu do opakowania może dostać się powietrze, co nie wpłynie na jakość) Po ciemnej, mlecznej i białej czekoladzie, czekolada rubinowa jest najbardziej niezwykłym odkryciem ostatnich 80 lat. Olśniewający cud Matki Natury, który przynosi zupełnie nowe doznania smakowe i niepowtarzalny kolor. Zrodzony z ziaren kakaowca rubinowego, bez dodatku barwników, bez dodatku aromatów owocowych. Daj się pochłonąć wyjątkowemu kolorowi, intensywnemu owocowemu smakowi i kwaskowatym tonom. Niepowtarzalny kolor i smak rubinu stymuluje niepowtarzalne połączenia smakowe i wprowadza nowy wymiar w świat cukiernictwa i piekarnictwa. Rubin doskonale nadaje się do słodzenia, a dzięki swojej konsystencji nadaje się również do szerokiego zakresu zastosowań, od pralin formowanych i maczanych po gwasz, mus i nie tylko. Do parowania zalecamy połączenie tej karmelowej czekolady z podobnymi smakami, takimi jak pieprz, curry, cynamon, wanilia, piernik, mięta, wasabi, bazylia, szafran, rozmaryn, marakuja, liczi, morela, ananas, kokos, cytrusy, mango, szampan różany, piwo owocowe, miód, praliny z nadzieniem owocowym, karmel, migdały, orzechy laskowe, olej sezamowy, camembert, roquefort, zielona herbata, kawa. Różowa czekolada pobudzi Twoją kulinarną kreatywność. Wszyscy znamy białą, mleczną i gorzką czekoladę, ale co z różową? Ruby jest wytwarzany z wyhodowanych różowych ziaren kakaowych bez dodatku barwników i aromatów owocowych. Oprócz wyjątkowego różowego koloru zachwyci Cię intensywny owocowy smak z kwaśnymi tonami. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Czekolada belgijska różowa Ruby 500 g , Dermacol after sun żel pod prysznic po opalaniu czekolada i pomarańcza 250 ml

GRIZLY Biała czekolada 29% 500 g

GRIZLY Biała czekolada 29% 500 g
Szczegół

GRIZLY Biała czekolada 29% 500 g Klasyfikacja administracyjna: produkty czekoladowe Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku , serwatka w proszku , laktoza , emulgator ( lecytyna sojowa , oleinian poliglicerolu polirycyny), ekstrakt waniliowy Bourbon Madagascar Kraj pochodzenia: Republika Czeska Przechowywanie: przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu. Opakowanie: Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP (podczas transportu do opakowania może dostać się powietrze, co nie wpłynie na jakość) Cechy i zalety: Możesz używać białej czekolady w postaci ciast, szczególnie do produkcji piekarniczej i cukierniczej. Ma temperaturę topnienia od 31 do 35 stopni. Zawiera wysoki procent masła kakaowego (29%). To zupełnie wyjątkowy tłuszcz roślinny tłoczony z ziaren kakaowych, który w przeciwieństwie do innych tłuszczów roślinnych nie jełczeje. Jednocześnie zawiera dużą ilość przeciwutleniaczy, minerałów i zdrowych tłuszczów, które są jakościowym źródłem szybkiej energii. Zastosowanie: Bezbarwność ciast z białą czekoladą pozwoli na zabarwienie surowca na czerwono czerwonymi burakami lub kurkumą na żółty i tym samym uzyskanie świeżej czekolady. W dziedzinie wypieku ciasteczek z białą czekoladą nie może zabraknąć w ciasteczkach z kawałkami czekolady, szczególnie smaczne jest pieczenie ich w połączeniu z ciasteczkami z ciemnej czekolady . Świetnie nadają się do ciasta oraz do ozdabiania naleśników. Świetnie smakują w muffinach, nie zawiodą przy przygotowywaniu fondue i można je wykorzystać do wszelkiego rodzaju polew czekoladowych. Możesz dodać małą garść do musli lub porannej owsianki, gdzie pysznie się rozsmarują. Nie wspominając o tym, że docenisz ich delikatny słodki smak, gdy zajmiesz się samym piekarnikiem lub w mieszaninie orzechów laskowych. Wysokiej jakości biała czekolada GRIZLY z zawartością 29% masła kakaowego w formie ciastek i pochodząca od czeskiego producenta zachwyci Was wyśmienitym delikatnym smakiem. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Biała czekolada 29% 500 g , 4home poszewka kropka czekolada, 40 x 40 cm, 2 szt., 40 x 40 cm

GRIZLY Belgijska czekolada mleczna Arriba 500 g

GRIZLY Belgijska czekolada mleczna Arriba 500 g
Szczegół

GRIZLY Belgijska czekolada mleczna Arriba 500 g Klasyfikacja administracyjna: Czekolada Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku , miazga kakaowa (Ekwador), odtłuszczone mleko w proszku , emulgatory: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy Min.%: kakao: 39% (33,9% masło kakaowe i 6,6% odtłuszczone kakao); mleko: 25,5% (5,2% tłuszczu mlecznego i 20,3% odtłuszczonego mleka w proszku); tłuszcz: 39,1% (33,9% masło kakaowe i 5,2% tłuszczu mlecznego) Kraj pochodzenia: Belgia Certyfikat: Kosher Producent: Callebaut Przechowywanie : Przechowywać w czystym i suchym miejscu w temperaturze 12 - 20 ° C Opakowanie : Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP (podczas transportu do opakowania może dostać się powietrze, które nie ma wpływ na jakość produktu.) Mleczna czekolada Grizzly produkowana jest z kakao Nacional z dorzecza rzeki Guayas. Historia Arriba sięga XIX wieku: pewnego dnia szwajcarski producent czekolady podróżujący wzdłuż rzeki Guayas w Ekwadorze natrafił na wyjątkową odmianę kakao. Kakao to, odmiana Nacional o wyjątkowym aromacie, szybko zyskało nazwę Arriba, od nazwy dorzecza, w którym było uprawiane. Do dziś odmiana Nacional uprawiana na obszarze Arriba jest bardzo poszukiwaną odmianą kakao, charakteryzującą się wyjątkowo intensywnym smakiem kakao o złożonym aromacie. Czekolada mleczna Arriba ujawnia intensywną masę prażonego kakao z dużą ilością słodkich karmelowych tonów i subtelną owocową nutą. Arriba świetnie smakuje jako taka, nawet w połączeniu z lekko kwaśnymi składnikami, z drobno prażonymi składnikami, takimi jak doskonała kawa i drobne składniki ziołowe. Doskonale nadaje się do produkcji tabliczek i batonów, ale może mieć również szerokie zastosowanie, od aromatyzowania ganaszów po musy, kremy czy sosy. Czekolada mleczna Arriba ujawnia intensywną masę prażonego kakao z dużą ilością słodkich karmelowych tonów i subtelną owocową nutą. Doskonale nadaje się do produkcji tabliczek i batonów, ale może mieć również szerokie zastosowanie, od aromatyzowania ganaszów po musy, kremy czy sosy. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Belgijska czekolada mleczna Arriba 500 g , 4home pościel bawełniana kropka czekolada, 220 x 200 cm, 2 szt. 70 x 90 cm

GRIZLY Migdały w mlecznej czekoladzie 500 g

GRIZLY Migdały w mlecznej czekoladzie 500 g
Szczegół

GRIZLY Migdały w mlecznej czekoladzie 500 g Klasyfikacja administracyjna: Orzechy suszone Składniki: prażone pestki migdałów 20%, czekolada mleczna 80% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku , miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku , kakao w proszku, emulgatory: lecytyna rzepakowa i oleinian poliglicerolu polirycyny, aromat waniliowy), substancje powlekające ( wosk karnauba, wosk pszczeli, szelak). Może zawierać śladowe ilości soi i orzeszków ziemnych. Zawartość masy kakaowej w czekoladzie wynosi co najmniej 25%. Kraj pochodzenia: Słowacja Opakowanie: Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP (podczas transportu do opakowania może dostać się powietrze, które nie ma wpływu na jakość produktu) Cechy i zalety: Niewątpliwą zaletą migdałów oblanych mleczną czekoladą jest ich wyśmienity smak. Ale to nie wszystko, migdały w ogóle są bardzo bogate w wartości odżywcze, są bogate w zdrowe tłuszcze, przeciwutleniacze, witaminy, błonnik i minerały. Często są one nawet uważane za najzdrowszą żywność na świecie. Połączenie mlecznej polewy czekoladowej z migdałami jest idealne do chrupania przy kawie. Sposób użycia: Migdały w mlecznej czekoladzie najlepiej smakują same, ale można też ozdobić nimi deser lub dodać do własnej mieszanki owocowo-orzechowej. Bogate w składniki odżywcze, wysokiej jakości migdały oblane mleczną czekoladą to rewelacyjna słodka nagroda. Ciesz się nimi z kawą lub herbatą. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Migdały w mlecznej czekoladzie 500 g , Dermacol after sun żel pod prysznic po opalaniu z betakarotenem czekolada i pomarańcza 250 ml

GRIZLY Migdały w ciemnej czekoladzie 500 g

GRIZLY Migdały w ciemnej czekoladzie 500 g
Szczegół

GRIZLY Migdały w ciemnej czekoladzie 500 g Klasyfikacja administracyjna: migdały w lukrze Składniki : ciemna czekolada 70% (miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, E476, wanilina), pestki migdałów 28%, guma orzechowa, szelak. Produkt może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, innych orzechów, dwutlenku siarki lub sezamu Kraj producenta: Republika Czeska Opakowanie : Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP ((podczas transportu do opakowania może dostać się powietrze, które nie ma wpływu na jakość produktu) Spróbuj tych migdałów w ciemnej czekoladzie, które z pewnością zadowolą Twoje podniebienie. Orzechy w czekoladzie należą do najlepszych produktów, które dostarczamy na rynek w najwyższej jakości. Jesteś głodny, ale nie chcesz zjeść nic niezdrowego? Spróbuj tych migdałów w ciemnej czekoladzie, które z pewnością zadowolą Twoje podniebienie. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Migdały w ciemnej czekoladzie 500 g , Allnature sól epsom lawenda 500 g

GRIZLY Orzechy nerkowca w mlecznej czekoladzie 500 g

GRIZLY Orzechy nerkowca w mlecznej czekoladzie 500 g
Szczegół

GRIZLY Orzechy nerkowca w mlecznej czekoladzie 500 g Klasyfikacja administracyjna: Orzechy suszone Składniki: prażone orzechy nerkowca 33%, czekolada mleczna 67% (cukier, miazga kakaowa, masło kakaowe, proszek kakaowy, emulgatory: lecytyna rzepakowa i oleinian poliglicerolu polirycyny, aromat waniliowy), substancje polewowe (wosk karnauba, wosk pszczeli, szelak). Może zawierać śladowe ilości soi i orzeszków ziemnych. Zawartość masy kakaowej w czekoladzie wynosi co najmniej 35%. Kraj pochodzenia: Słowacja Opakowanie : Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP (podczas transportu do opakowania może dostać się powietrze, które nie ma wpływu na jakość produktu) Cechy i zalety: Niewątpliwą zaletą nerkowców oblanych mleczną czekoladą jest ich wyśmienity smak. Nerkowce są ogólnie bogate w składniki odżywcze, zawierają białko, błonnik, przeciwutleniacze, żelazo i inne minerały. Połączenie mlecznej polewy czekoladowej z nerkowcami jest idealne do podjadania przy kawie. Sposób użycia: Nerkowce w mlecznej czekoladzie najlepiej smakują samodzielnie, ale można je również wykorzystać do dekoracji deserów lub dodać do własnej mieszanki owocowo-orzechowej. Słodkie, maślane nerkowce wysokiej jakości oblane mleczną czekoladą to wyśmienita słodka przekąska. Delektuj się nimi przy kawie. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Orzechy nerkowca w mlecznej czekoladzie 500 g , Rimmel 60 seconds super shine lakier do paznokci odcień 500 caramel cupcake 8 ml

GRIZLY Krem orzechowy z białą czekoladą 500 g

GRIZLY Krem orzechowy z białą czekoladą 500 g
Szczegół

GRIZLY Krem orzechowy z białą czekoladą 500 g Krem orzechowy zmieszany z wysokiej jakości białą czekoladą w proporcjach, które zaspokoją Twoje kubki smakowe, zachowując przy tym wspaniałe wartości odżywcze. Składniki : Orzeszki ziemne , biała czekolada: (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku , laktoza , serwatka w proszku, emulgator: lecytyna sojowa i E476, ekstrakt waniliowy BOURBON MADAGASCAR. Produkt nie zawiera oleju palmowego, cukrów dodanych, olejów ani soli. Jest to tylko czyste połączenie orzeszków ziemnych i czekolady w takich proporcjach, aby zachować doskonały smak i wspaniałe wartości odżywcze.. Przechowywanie : Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych i mrozem. Zużyć w ciągu 4 miesięcy od otwarcia. Zalecamy wymieszać przed spożyciem, olej na powierzchni jest zjawiskiem naturalnym Kraj pochodzenia: Republika Czeska Krem orzechowy zmieszany z wysokiej jakości białą czekoladą w proporcjach, które zaspokoją Twoje kubki smakowe, zachowując przy tym wspaniałe wartości odżywcze. Orzeszki ziemne są powszechnie znane ze swojej wysokiej wartości energetycznej, z której połowa składa się z tłuszczu. Są to jednak zdrowe tłuszcze. Krem orzechowy zmieszany z wysokiej jakości białą czekoladą w proporcjach, które zaspokoją Twoje kubki smakowe, zachowując przy tym wspaniałe wartości odżywcze. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Krem orzechowy z białą czekoladą 500 g , Greenum grapefruit szampon organiczny 60 g

GRIZLY Orzechy brazylijskie w ciemnej czekoladzie 500 g

GRIZLY Orzechy brazylijskie w ciemnej czekoladzie 500 g
Szczegół

GRIZLY Orzechy brazylijskie w ciemnej czekoladzie 500 g Klasyfikacja administracyjna: Orzechy Skład: Czekolada ciemna 71% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz palmowy, tłuszcz roślinny, masło kakaowe, serwatka i mleko , lecytyna słonecznikowa E 322, guma arabska, szelak E 904, zawartość kakao w suchej masie min. 35%), pestki orzechów brazylijskich 29 % Kraj pochodzenia: Wielka Brytania Przechowywanie: Przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu. Opakowanie: Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP (podczas transportu do opakowania może dostać się powietrze, co nie wpłynie na jakość). Właściwości i zalety: Orzechy brazylijskie oblane ciemną czekoladą są wspaniałym przysmakiem. Ponadto, orzechy Para są pełne selenu i innych minerałów. Dlatego można je uznać za całkiem zdrowy przysmak. Zastosowanie: Świetnie nadają się do dopełnienia energii, lub po prostu kiedy masz ochotę na coś dobrego. Orzechy brazylijskie są pełne zdrowych tłuszczów i minerałów, a ciemna czekolada jest najlepszą alternatywą dla słodyczy. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Orzechy brazylijskie w ciemnej czekoladzie 500 g , Greenum watermelon szampon organiczny 60 g

GRIZLY Orzechy nerkowca w ciemnej czekoladzie 500 g

GRIZLY Orzechy nerkowca w ciemnej czekoladzie 500 g
Szczegół

GRIZLY Orzechy nerkowca w ciemnej czekoladzie 500 g Klasyfikacja administracyjna : Orzechy nerkowca w lukrze Składniki: gorzka czekolada 71% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz roślinny palmowy, masło kakaowe, serwatka mleczna , lecytyna słonecznikowa E322, guma arabska, szelak, zawartość kakao w suchej masie min. 35%), orzechy nerkowca prażone 27% Produkt może zawierać śladowe ilości orzeszków ziemnych, innych orzechów lub sezamu Kraj pochodzenia: Wielka Brytania Opakowanie : próżniowe opakowanie PP (podczas transportu do opakowania może dostać się powietrze, które nie ma wpływu na jakość produktu). Ciesz się kawą z przysmakiem z nerkowców oblanych ciemną czekoladą. Spróbuj pysznych nerkowców, pełnych zdrowych tłuszczów i białka, oblanych ciemną czekoladą, bez wyrzutów sumienia. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Orzechy nerkowca w ciemnej czekoladzie 500 g , Greenum amor szampon organiczny 60 g

GRIZLY Belgijska biała czekolada Bio Fairtrade 500 g

GRIZLY Belgijska biała czekolada Bio Fairtrade 500 g
Szczegół

GRIZLY Belgijska biała czekolada Bio Fairtrade 500 g Klasyfikacja administracyjna : Piece czekoladowe Skład : Organiczny cukier trzcinowy, ekologiczne masło kakaowe, ekologiczne pełne mleko w proszku (składniki Fairtrade: ekologiczny cukier trzcinowy, organiczne masło kakaowe) Min. % : kakao: 32,6% (masło kakaowe); mleko: 20,2% (5,7% tłuszczu mlecznego i 15,5% odtłuszczonego mleka w proszku); tłuszcz: 40% (34,3% masło kakaowe i 5,7% tłuszczu mlecznego) Kraj pochodzenia : głównie ziarna kakaowe z Afryki Zachodniej, głównie odmiana Forastero. Certyfikat : Fairtrade, BIO - CZ-BIO-003 | Produkcja rolna poza UE Producent: Callebaut Okres przydatności do spożycia : 12 miesięcy od daty produkcji Przechowywanie : Przechowywać w czystym i suchym miejscu w temperaturze 12 - 20 ° C Opakowanie : Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP (podczas transportu do opakowania może dostać się powietrze, co nie wpłynie na jakość) Zbalansowana uniwersalna biała czekolada z certyfikatem ekologicznym i certyfikatem Fairtrade. Nasza pyszna biała czekolada łączy w sobie bogaty i uwodzicielski kremowy smak i posmak w ustach. W smaku doskonale zbalansowana słodycz i śmietanka, ujawniają się świeże mleczne i lekkie karmelowe tony. Wykonany jest ze składników z certyfikatem ekologicznym i Fairtrade. Dodatkowo ta receptura czekolady nie zawiera lecytyny sojowej, dzięki czemu jest doskonałą alternatywą dla klientów poszukujących specjalnych gwarancji. Zastosowanie : Ze względu na niską płynność ta biała czekolada nadaje się do średniego podlewania, do formowanych batonów, stołów i odlewów czekoladowych. Stanowi również doskonałą bazę dla domowego ganache. Kremowo-biały kolor i doskonale zbalansowany smak czekolady z wieloma kremowymi, mlecznymi i karmelowymi tonami przeniosą Cię w siódme niebo. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Belgijska biała czekolada Bio Fairtrade 500 g , Greenum lemongrass szampon organiczny 60 g

GRIZLY Orzechy ziemne w mlecznej czekoladzie 500 g

GRIZLY Orzechy ziemne w mlecznej czekoladzie 500 g
Szczegół

GRIZLY Orzechy ziemne w mlecznej czekoladzie 500 g Klasyfikacja administracyjna: Orzechy suszone, wyroby czekoladowe Skład: Orzeszki ziemne prażone 44,44% Czekolada mleczna - 55,56% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, kakao w proszku, emulgatory: lecytyna rzepakowa i oleinian poliglicerolu polirycyny, aromat waniliowy), polewa substancje (wosk karnauba, wosk pszczeli, szelak). Może zawierać soję i orzechy. Zawartość masy kakaowej w czekoladzie wynosi co najmniej 25%. Orzeszki ziemne są prażone. Kraj pochodzenia: Wielka Brytania Opakowanie: Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP (podczas transportu do opakowania może dostać się powietrze, co nie wpłynie na jakość) Polecamy orzeszki ziemne głównie ze względu na stosunek ceny do jakości. Pomimo niskiej ceny mają doskonałe właściwości odżywcze. Oczywiście wiemy, że to nie orzechy, ale rośliny strączkowe. Orzeszki ziemne są bogate w węglowodany, tłuszcze, białka, witaminy z grupy B, C, E oraz cenne minerały, takie jak wapń, magnez i potas. Nasze orzeszki ziemne w mlecznej czekoladzie to pyszna pieszczota dla kubków smakowych. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Orzechy ziemne w mlecznej czekoladzie 500 g , Kneipp sól do kąpieli eukaliptus, 500 g

GRIZLY Belgijska czekolada biało-karmelowa Gold 500 g

GRIZLY Belgijska czekolada biało-karmelowa Gold 500 g
Szczegół

GRIZLY Belgijska czekolada biało-karmelowa Gold 500 g Klasyfikacja administracyjna : czekolada Składniki : masło kakaowe, cukier, pełne mleko w proszku , laktoza , serwatka mleczna w proszku, odtłuszczone mleko w proszku , karmelizowany cukier 2%, emulgatory: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy, sól Min. % : kakao: 30,4% (masło kakaowe); mleko: 28,3% (6,7% tłuszczu mlecznego i 21,6% odtłuszczonego mleka w proszku); tłuszcz: 37,1% (30,4% masło kakaowe i 6,7% tłuszczu mlecznego) Kraj pochodzenia : Belgia Producent: Callebaut Certyfikat : Halal Okres przydatności do spożycia : 12 miesięcy od daty produkcji Przechowywanie : Przechowywać w czystym i suchym miejscu w temperaturze 12 - 20 ° C Opakowanie : Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP (podczas transportu do opakowania może dostać się powietrze, co nie wpłynie na jakość) Złoty kolor i smak najlepszej belgijskiej czekolady. Stworzony i przetworzony z wybranych składników, takich jak karmelizowany cukier i mleko. GOLD ma intensywnie zbalansowany karmelowo-czekoladowy smak z bogatymi kremowymi tonami i delikatną szczyptą soli. Czekolada jest pełna karmelowych odcieni z nutą złota. Nadaje się do słodzenia samodzielnie lub do polewania deserów, nadawania kształtu pralinom, aromatyzowania i dekorowania lodów. Do parowania zalecamy połączenie tej karmelowej czekolady z podobnymi smakami, takimi jak wanilia, fasola tonka, jabłko, pomarańcza, ananas, wiśnia, morela, daktyl, cytryna, migdał, herbata matcha, kawa, gorzka czekolada, popcorn. Zakochasz się w intensywnie zbalansowanej biało-karmelowej czekoladzie z kremowymi tonami, maślanym smakiem i delikatną szczyptą soli. Dla nas, wszystkich niedźwiedzi grizzly, czekolada Gold to top. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Belgijska czekolada biało-karmelowa Gold 500 g , Tescoma cyfrowa waga kuchenna accura 500 g

GRIZLY Migdały w mlecznej czekoladzie i cynamonie 500 g

GRIZLY Migdały w mlecznej czekoladzie i cynamonie 500 g
Szczegół

GRIZLY Migdały w mlecznej czekoladzie i cynamonie 500 g Klasyfikacja administracyjna: Wyroby czekoladowe Składniki: czekolada mleczna 76% (cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku , miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku , kakao w proszku, emulgatory (lecytyna rzepakowa, polirycynooleinian poliglicerolu), aromat waniliowy, cynamon), prażone pestki migdałów 20%, cynamon 4%. Zawartość masy kakaowej min. 25%. Wyprodukowano na Słowacji. Opakowanie: Opakowanie PP wielokrotnego zamykania lub ewakuowane w opakowaniu PP (podczas transportu może nastąpić ewakuacja, co nie wpływa na jakość) Cechy i zalety: Migdały są doskonałym źródłem witaminy E, magnezu, błonnika i białka. To jedna z najzdrowszych potraw na świecie. Jeśli kochasz migdały i jednocześnie lubisz delektować się kawałkiem czekolady, te uczciwie polewane czekoladowe migdały są zbilansowanym wyborem dla Twojego smakoszy. Sposób użycia: Migdały w polewie nadają się do słodzenia same lub można nimi ozdobić desery. Nasza rada to dodać kilka kawałków do owsianki śniadaniowej wciąż gorącego, czekoladowego sosu w jej pysznym smaku. Ważne jest by posiadać silną wolę do zakupu tego produktu, ponieważ po otwarciu opakowania, jest bardzo trudno powstrzymać się od chrupania. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Migdały w mlecznej czekoladzie i cynamonie 500 g , Kallos super 9 rozjaśniacz bezpyłkowy 500 g

GRIZLY Krem migdałowy z białą czekoladą i kokosem 500 g

GRIZLY Krem migdałowy z białą czekoladą i kokosem 500 g
Szczegół

GRIZLY Krem migdałowy z białą czekoladą i kokosem 500 g Aromatyzowane masło migdałowe to zdrowy przysmak ze świeżych prażonych migdałów, pachnącego kokosa i białej czekolady, zmielonych na nieodpartą delikatną konsystencję. Składniki: Prażone jądra migdałów 80%, biała czekolada (cukier, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, laktoza, serwatka w proszku, emulgator: lecytyna sojowa i E476, ekstrakt z wanilii bourbon madagascar) 15%, rozdrobniony kokos 5%. Produkt nie zawiera oleju palmowego Przechowywanie: Przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu. Zalecamy wymieszać przed spożyciem, olej na powierzchni jest zjawiskiem naturalnym. Kraj pochodzenia: Republika Czeska Krem migdałowy z białą czekoladą i kokosem -to jeden z naszych najbardziej udanych kremów . (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Krem migdałowy z białą czekoladą i kokosem 500 g , Echosline karbon rozjaśniacz w proszku 500 g

GRIZLY Krem orzechowy z czekoladą, kokosem i malinami 500 g

GRIZLY Krem orzechowy z czekoladą, kokosem i malinami 500 g
Szczegół

GRIZLY Krem orzechowy z czekoladą, kokosem i malinami 500 g Krem orzechowy z wyśmienitą białą czekoladą, kokosem i liofilizowanymi malinami zapewni nie tylko piękny odcień różu, ale przede wszystkim przepyszny smak. Orzechy w połączeniu z malinami tworzą przyjemnie słodki smak. Składniki : Orzeszki ziemne , biała czekolada: (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku pełnotłuste, laktoza, serwatka suszona, emulgator: lecytyna sojowa i E476, ekstrakt waniliowy BOURBON MADAGASCAR), susz kokosowy , maliny liofilizowane. Produkt nie zawiera oleju palmowego, dodatku cukrów, olejów ani soli. To po prostu czyste połączenie orzeszków ziemnych, orzechów kokosowych, malin i czekolady w takiej proporcji, że zachowujemy doskonały smak i świetne wartości odżywcze. Spożywać bezpośrednio lub używać do pieczenia Przechowywanie : Chronić przed słońcem i mrozem. Po otwarciu zużyć w ciągu 4 miesięcy. Zalecamy wymieszać przed spożyciem, olej na powierzchni jest zjawiskiem naturalnym Kraj pochodzenia: Republika Czeska Krem orzechowy z wyśmienitą białą czekoladą, kokosem i liofilizowanymi malinami zapewni nie tylko piękny odcień różu, ale przede wszystkim przepyszny smak. Orzechy w połączeniu z malinami tworzą przyjemnie słodki smak. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Krem orzechowy z czekoladą, kokosem i malinami 500 g , Echosline karbon rozjaśniacz w krem 500 g

Green Star Vegan Dark Chocolate 70% gorzka czekolada w jakości BIO 100 g

Green Star Vegan Dark Chocolate 70% gorzka czekolada w jakości BIO 100 g
Szczegół

Green Star Vegan Dark Chocolate 70%, 100 g, Żywność wegańska unisex (notino.pl)

Podobne produkty jak Green Star Vegan Dark Chocolate 70% gorzka czekolada w jakości BIO 100 g , Golddachs sport mydło do golenia 60 g

GRIZLY Czekolada Belgijska gorzka Fairtrade 500 g

GRIZLY Czekolada Belgijska gorzka Fairtrade 500 g
Szczegół

GRIZLY Czekolada Belgijska gorzka Fairtrade 500 g Klasyfikacja administracyjna : Wyroby czekoladowe Składniki : miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, emulgatory: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy (składniki Fairtrade: miazga kakaowa, cukier, masło kakaowe, naturalny aromat waniliowy) Min. % : kakao: 54,5% (36,6% masła kakaowego i 18,4 odtłuszczonego proszku kakaowego); mleko: 0%; tłuszcz: 36,6% (masło kakaowe) Produkt może zawierać śladowe ilości mleka Kraj pochodzenia : głównie ziarna kakaowe z Afryki Zachodniej, głównie odmiana Forastero Certyfikaty : KD-Fairtrade, Kosher Producent: Callebaut Okres przydatności do spożycia : 24 miesiące od daty produkcji Przechowywanie : Przechowywać w czystym i suchym miejscu w temperaturze 12 - 20 ° C Opakowanie : Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP Czekolada ma zaokrąglony i dobrze zbalansowany smak. Smak określają gładkie ziarna kakaowe i przyjemna intensywność ze świeżymi górnymi tonami. Czekolada posiada certyfikat organizacji dostarczającej markę Fairtrade. Nasza ciemna czekolada ma szerokie zastosowanie. Oprócz tego, że może się nim cieszyć, oferuje również dużą swobodę łączenia z wieloma różnymi smakami i składnikami. Dzięki standardowej sypkości można polegać na jego doskonałej urabialności w szerokim zakresie zastosowań: np. odlewanie i nalewanie wyrobów cukierniczych lub aromatyzowanie ganache, pianek, kremów, kremów, lodów i sosów. Dobrze zbalansowana czekolada z subtelną nutą wanilii zaspokoi słodki smak i pięknie ozdobi Twój deser. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Czekolada Belgijska gorzka Fairtrade 500 g , Kneipp sól do kąpieli lawendowe marzenia, 500 g

CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 61%, 50g

CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 61%, 50g
Szczegół

Czekolada w pastylkach Peru origin gorzka 61 % wyróżnia się doskonale wyważonym smakiem czystego ziarna kakaowca. Odnajdziecie w nij zarówno typową czekoladową gorzkość, jak i lekką słodkość oraz delikatną korzenność. To, czego na pewno nie znajdziecie w tej czekoladzie, to wanilia lub soja. Żadnej z nich nie dodano do pastylek. (manucafe.pl)

Podobne produkty jak CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 61%, 50g , Kvalitex wypełnienie kulkowe do poduszki standard, 500 g

CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 61%, 250g

CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 61%, 250g
Szczegół

Czekolada w pastylkach Peru origin gorzka 61 % wyróżnia się doskonale wyważonym smakiem czystego ziarna kakaowca. Odnajdziecie w nij zarówno typową czekoladową gorzkość, jak i lekką słodkość oraz delikatną korzenność. To, czego na pewno nie znajdziecie w tej czekoladzie, to wanilia lub soja. Żadnej z nich nie dodano do pastylek. (manucafe.pl)

Podobne produkty jak CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 61%, 250g

CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 61%, 100g

CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 61%, 100g
Szczegół

Czekolada w pastylkach Peru origin gorzka 61 % wyróżnia się doskonale wyważonym smakiem czystego ziarna kakaowca. Odnajdziecie w nij zarówno typową czekoladową gorzkość, jak i lekką słodkość oraz delikatną korzenność. To, czego na pewno nie znajdziecie w tej czekoladzie, to wanilia lub soja. Żadnej z nich nie dodano do pastylek. (manucafe.pl)

Podobne produkty jak CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 61%, 100g

CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 61%, 500g

CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 61%, 500g
Szczegół

Czekolada w pastylkach Peru origin gorzka 61 % wyróżnia się doskonale wyważonym smakiem czystego ziarna kakaowca. Odnajdziecie w nij zarówno typową czekoladową gorzkość, jak i lekką słodkość oraz delikatną korzenność. To, czego na pewno nie znajdziecie w tej czekoladzie, to wanilia lub soja. Żadnej z nich nie dodano do pastylek. (manucafe.pl)

Podobne produkty jak CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 61%, 500g

CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 61%, 1000g

CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 61%, 1000g
Szczegół

Czekolada w pastylkach Peru origin gorzka 61 % wyróżnia się doskonale wyważonym smakiem czystego ziarna kakaowca. Odnajdziecie w nij zarówno typową czekoladową gorzkość, jak i lekką słodkość oraz delikatną korzenność. To, czego na pewno nie znajdziecie w tej czekoladzie, to wanilia lub soja. Żadnej z nich nie dodano do pastylek. (manucafe.pl)

Podobne produkty jak CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 61%, 1000g

CZEKOLADA W PASTYLKACH GHANA ORIGIN GORZKA 70%, 100g

CZEKOLADA W PASTYLKACH GHANA ORIGIN  GORZKA 70%, 100g
Szczegół

Ghana nie może się obejść bez kakao. Tak jak my nie możemy się obejść bez ghańskiego kakao. Czekolada z niego jest kremowa, z nutą owoców i śmietanki. Jeśli uważnie posmakujecie, może nawet znajdziecie ją w tych 70% czekoladowych pastylkach. Ponieważ zawierają naprawdę dużą dawkę kakao, możecie liczyć na intensywne i długotrwałe doznania. (manucafe.pl)

Podobne produkty jak CZEKOLADA W PASTYLKACH GHANA ORIGIN GORZKA 70%, 100g

CZEKOLADA W PASTYLKACH GHANA ORIGIN GORZKA 70%, 250g

CZEKOLADA W PASTYLKACH GHANA ORIGIN  GORZKA 70%, 250g
Szczegół

Ghana nie może się obejść bez kakao. Tak jak my nie możemy się obejść bez ghańskiego kakao. Czekolada z niego jest kremowa, z nutą owoców i śmietanki. Jeśli uważnie posmakujecie, może nawet znajdziecie ją w tych 70% czekoladowych pastylkach. Ponieważ zawierają naprawdę dużą dawkę kakao, możecie liczyć na intensywne i długotrwałe doznania. (manucafe.pl)

Podobne produkty jak CZEKOLADA W PASTYLKACH GHANA ORIGIN GORZKA 70%, 250g

CZEKOLADA W PASTYLKACH GHANA ORIGIN GORZKA 70%, 50g

CZEKOLADA W PASTYLKACH GHANA ORIGIN  GORZKA 70%, 50g
Szczegół

Ghana nie może się obejść bez kakao. Tak jak my nie możemy się obejść bez ghańskiego kakao. Czekolada z niego jest kremowa, z nutą owoców i śmietanki. Jeśli uważnie posmakujecie, może nawet znajdziecie ją w tych 70% czekoladowych pastylkach. Ponieważ zawierają naprawdę dużą dawkę kakao, możecie liczyć na intensywne i długotrwałe doznania. (manucafe.pl)

Podobne produkty jak CZEKOLADA W PASTYLKACH GHANA ORIGIN GORZKA 70%, 50g

CZEKOLADA W PASTYLKACH GHANA ORIGIN GORZKA 70%, 500g

CZEKOLADA W PASTYLKACH GHANA ORIGIN  GORZKA 70%, 500g
Szczegół

Ghana nie może się obejść bez kakao. Tak jak my nie możemy się obejść bez ghańskiego kakao. Czekolada z niego jest kremowa, z nutą owoców i śmietanki. Jeśli uważnie posmakujecie, może nawet znajdziecie ją w tych 70% czekoladowych pastylkach. Ponieważ zawierają naprawdę dużą dawkę kakao, możecie liczyć na intensywne i długotrwałe doznania. (manucafe.pl)

Podobne produkty jak CZEKOLADA W PASTYLKACH GHANA ORIGIN GORZKA 70%, 500g

CZEKOLADA W PASTYLKACH GHANA ORIGIN GORZKA 70%, 1000g

CZEKOLADA W PASTYLKACH GHANA ORIGIN  GORZKA 70%, 1000g
Szczegół

Ghana nie może się obejść bez kakao. Tak jak my nie możemy się obejść bez ghańskiego kakao. Czekolada z niego jest kremowa, z nutą owoców i śmietanki. Jeśli uważnie posmakujecie, może nawet znajdziecie ją w tych 70% czekoladowych pastylkach. Ponieważ zawierają naprawdę dużą dawkę kakao, możecie liczyć na intensywne i długotrwałe doznania. (manucafe.pl)

Podobne produkty jak CZEKOLADA W PASTYLKACH GHANA ORIGIN GORZKA 70%, 1000g

CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 80%, 100g

CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 80%, 100g
Szczegół

Peru i kakao to wyjątkowe połączenie, podobnie jak Francja i wino czy Australia i kangur. W peruwiańskich Andach kakao rośnie od tysięcy lat. Od kiedy dokładnie ziarna kakaowe lub kakao były obecne w diecie Azteków i Inków możemy tylko domniemywać. Jedno jest pewne- czekolada z Peru jest jedną z najbardziej poszukiwanych. Nasza jest dumna z dużej zawartości kakao oraz urzekającego gorzko- słodkiego smaku. (manucafe.pl)

Podobne produkty jak CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 80%, 100g

CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 80%, 500g

CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 80%, 500g
Szczegół

Peru i kakao to wyjątkowe połączenie, podobnie jak Francja i wino czy Australia i kangur. W peruwiańskich Andach kakao rośnie od tysięcy lat. Od kiedy dokładnie ziarna kakaowe lub kakao były obecne w diecie Azteków i Inków możemy tylko domniemywać. Jedno jest pewne- czekolada z Peru jest jedną z najbardziej poszukiwanych. Nasza jest dumna z dużej zawartości kakao oraz urzekającego gorzko- słodkiego smaku. (manucafe.pl)

Podobne produkty jak CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 80%, 500g

CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 80%, 1000g

CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 80%, 1000g
Szczegół

Peru i kakao to wyjątkowe połączenie, podobnie jak Francja i wino czy Australia i kangur. W peruwiańskich Andach kakao rośnie od tysięcy lat. Od kiedy dokładnie ziarna kakaowe lub kakao były obecne w diecie Azteków i Inków możemy tylko domniemywać. Jedno jest pewne- czekolada z Peru jest jedną z najbardziej poszukiwanych. Nasza jest dumna z dużej zawartości kakao oraz urzekającego gorzko- słodkiego smaku. (manucafe.pl)

Podobne produkty jak CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 80%, 1000g

CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 80%, 250g

CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 80%, 250g
Szczegół

Peru i kakao to wyjątkowe połączenie, podobnie jak Francja i wino czy Australia i kangur. W peruwiańskich Andach kakao rośnie od tysięcy lat. Od kiedy dokładnie ziarna kakaowe lub kakao były obecne w diecie Azteków i Inków możemy tylko domniemywać. Jedno jest pewne- czekolada z Peru jest jedną z najbardziej poszukiwanych. Nasza jest dumna z dużej zawartości kakao oraz urzekającego gorzko- słodkiego smaku. (manucafe.pl)

Podobne produkty jak CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 80%, 250g

CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 80%, 50g

CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 80%, 50g
Szczegół

Peru i kakao to wyjątkowe połączenie, podobnie jak Francja i wino czy Australia i kangur. W peruwiańskich Andach kakao rośnie od tysięcy lat. Od kiedy dokładnie ziarna kakaowe lub kakao były obecne w diecie Azteków i Inków możemy tylko domniemywać. Jedno jest pewne- czekolada z Peru jest jedną z najbardziej poszukiwanych. Nasza jest dumna z dużej zawartości kakao oraz urzekającego gorzko- słodkiego smaku. (manucafe.pl)

Podobne produkty jak CZEKOLADA W PASTYLKACH PERU ORIGIN GORZKA 80%, 50g

GRIZLY Maltitol 500 g

GRIZLY Maltitol 500 g
Szczegół

GRIZLY Maltitol 500 g Słodzik, stabilizator, emulgator i środek utrzymujący wilgoć w żywności. Używany do zastępowania sacharozy. Jego słodycz sięga około 75-90% słodyczy sacharozy, ale zawiera połowę energii. Substancja ma zastosowanie w gumach do żucia, różnych słodyczach (głównie w marcepanie i nugacie), kremach mrożonych, zwykle jest częścią słodzików stołowych itp. stosuje się ją również w produktach kosmetycznych czy tytoniu. Substancja powstaje w wyniku uwodornienia maltozy, która jest cukrem otrzymywanym ze skrobi. W Czechach (cała UE) dozwolone jest stosowanie maltitolu w niezbędnej ilości w żywności. W USA substancja jest już dopuszczona i znajduje się na liście GRAS (ogólnie uznawanej za bezpieczną). Kraj pochodzenia : Chiny Słodzik, stabilizator, emulgator i środek utrzymujący wilgoć w żywności. Używany do zastępowania sacharozy. Jego słodycz sięga około 75-90% słodyczy sacharozy, ale zawiera połowę energii. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Maltitol 500 g

GRIZLY Ksylitol 500 g

GRIZLY Ksylitol 500 g
Szczegół

GRIZLY Ksylitol 500 g Zdrowa alternatywa dla cukru Klasyfikacja administracyjna: Zamienniki cukru Składniki: 100% ksylitol (krystaliczny) Produkt może zawierać orzechy, dwutlenek siarki lub sezam Opakowanie: Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP (podczas transportu do opakowania może dostać się powietrze, co nie wpłynie na jakość) Ksylitol to naturalny słodzik pozyskiwany z kukurydzy, który ma o 40% niższą wartość energetyczną niż zwykły cukier. Nadaje się do słodzenia napojów i posiłków, nie uszkadza zębów, a dzięki bardzo niskiemu indeksowi glikemicznemu (13) nadaje się dla diabetyków. Jak wykazały wieloletnie badania, ksylitol ma pozytywną właściwość, jaką jest jego zdolność do ochrony zębów przed próchnicą, a tym samym zapobiega powstawaniu nieświeżego oddechu (dlatego jest szeroko stosowany w produkcji gumy do żucia). Ksylitol smakuje jak cukier. Ale podczas gdy rafinowany cukier jest obciążeniem dla naszego organizmu, ksylitol nie obciąża tak bardzo naszego organizmu. GRIZLY Ksylitol to naturalny słodzik pozyskiwany z kukurydzy, który ma o 40% niższą wartość energetyczną niż zwykły cukier. Nadaje się do słodzenia napojów i jedzenia, nie uszkadza zębów. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Ksylitol 500 g

GRIZLY Erytrytol 500 g

GRIZLY Erytrytol 500 g
Szczegół

GRIZLY Erytrytol 500 g Klasyfikacja administracyjna: Zamienniki cukru Składniki: Erytrytol 100% Kraj pochodzenia: Chiny Przechowywanie: przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu. Opakowanie: Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP (podczas transportu do opakowania może dostać się powietrze, co nie wpłynie na jakość) Właściwości i korzyści: Erytrytol jest cukrem alkoholowym i jest jednym z węglowodanów. Służy jako alternatywny słodzik i jest wytwarzany w drodze naturalnej fermentacji glukozy ze skrobi kukurydzianej lub pszennej w obecności mikroorganizmów. Następnie następuje filtracja, krystalizacja i suszenie. Ma 70% słodyczy cukru, ale w przeciwieństwie do niego nie zawiera kalorii i ma zerowy indeks glikemiczny. Nie podnosi poziomu cukru we krwi ani insuliny, dlatego nadaje się również dla diabetyków. Jest również bezglutenowy i dlatego nadaje się do celiakii. Nie ulega rozkładowi w organizmie i szybko wchłania się w jelicie cienkim. Jest mniej metabolizowany i dlatego jest wydalany w postaci niezmienionej z moczem. Zastosowanie: Erytrytol smakuje i wygląda jak cukier i nie ma posmaku. Nadaje się do pieczenia i gotowania, polecamy używać go do słodzenia kawy lub herbaty. Jest stosowany samodzielnie lub w połączeniu z innymi niskokalorycznymi substancjami słodzącymi. Erytrytol jest substytutem słodzika otrzymywanym w procesie fermentacji z surowców naturalnych. Ma zerowy indeks glikemiczny, zero kalorii i prawie taką samą słodycz jak cukier. Nadaje się dla diabetyków i osób z celiakią. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Erytrytol 500 g

GRIZLY Precle w mlecznej czekoladzie 250 g

GRIZLY Precle w mlecznej czekoladzie 250 g
Szczegół

GRIZLY Precle w mlecznej czekoladzie 250 g Klasyfikacja administracyjna: Wyroby czekoladowe Składniki: Precle 50% ( mąka pszenna , sól, olej słonecznikowy, drożdże, mąka ze słodu pszennego , wodorotlenek sodu), czekolada mleczna 50% (cukier, pełne mleko w proszku , miazga kakaowa, masło kakaowe, serwatka w proszku , lecytyna sojowa , naturalna wanilia aromat Kraj pochodzenia: Holandia Przechowywanie: przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu. Opakowanie: :Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP (podczas transportu do opakowania może dostać się powietrze, co nie wpłynie na jakość) Cechy i zalety: Precle to ulubiony przysmak wielu ludzi. Owinięte w mleczną czekoladę mają całkowicie nieodparty słodko-słony smak. Sposób użycia: Precle w mlecznej czekoladzie doskonale nadają się do słodzenia samodzielnie lub do kawy. Zalecamy ich trochę zmieszać z musli lub własną mieszanką orzechów laskowych. Cukiernia pięknie zdobi desery oraz posmak porannej owsianki. Zdjęcie ma charakter poglądowy, w najbliższej przyszłości zastąpimy je prawdziwym. Precle zawijane w mleczną czekoladę mają wyśmienity, słodko-słony smak. Świetnie smakują w swojej własnej mieszance z orzechów laskowych. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Precle w mlecznej czekoladzie 250 g

GRIZLY Nasiona bazylii 500 g

GRIZLY Nasiona bazylii 500 g
Szczegół

GRIZLY Nasiona bazylii 500 g Składniki: Nasiona bazylii Przechowywanie: Przechowywać w suchym i ciemnym pomieszczeniu i chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Kraj pochodzenia: Indie Jeśli zdecydujesz się nie sadzić nasion bazylii jak zwykle w doniczce, ale wykorzystać pełen zakres ich działania, namocz 2 łyżeczki nasion w około pół szklanki ciepłej wody lub innego ulubionego napoju (np. mleka roślinnego, soku,...), który uwolni antyoksydanty i enzymy trawienne. Pozostawić na co najmniej 5 minut (lub jak nasiona chia, na kilka godzin), a galaretowatą mieszankę można spożywać od razu, dodać do porannych płatków śniadaniowych lub zmiksować i wykorzystać w swoich kulinarnych przysmakach. Nasiona bazylii oryginalnie pochodzą z Indii, a ich tłumaczenie z języka greckiego oznacza króla. Nie bez powodu nosi taką nazwę - dla wielu ludów bazylia jest świętą rośliną lub symbolem ochrony i miłości. Nasiona bazylii są powszechnie stosowane przy problemach żołądkowych. Mogą one przynieść ulgę przy wzdęciach, skurczach żołądka i zaparciach. Ogólnie rzecz biorąc, wspomagają one trawienie. Nasiona są stosowane przy przeziębieniach, grypie i gorączce. Są też świetnym pomocnikiem przy problemach z układem oddechowym - normalizują go i ułatwiają kaszel. Spożywanie nasion będzie również korzystne dla Twojego serca, ponieważ wspomoże jego prawidłowe funkcjonowanie. Wreszcie, ale nie najmniej, można użyć tych nasion królewskich dla zdrowego i młodego wyglądu skóry, ponieważ spowalnia jej starzenie się. Wszystko to stanowi idealną mieszankę, która wspomoże Twoją zdrową odporność i pozwoli uniknąć chorób. Kilka rodzajów sposobów, w jaki możemy spożywać nasiona bazylii: Dodaj je do napojów takich jak soki owocowe, mleko kokosowe czy herbaty, Zmiksuj w swoim ulubionym smoothie, Posyp nasionami przygotowaną sałatkę, Dodaj je do wegańskich serków lub dressingów, Użyj ich w deserach, które wymagają zagęszczenia, Połącz je z jogurtem lub świeżymi owocami. Nasiona bazylii są bardzo podobne do nasion chia zarówno pod względem wartości odżywczych jak i sposobu użycia. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Nasiona bazylii 500 g

GRIZLY Wiśnie suszone 500 g

GRIZLY Wiśnie suszone 500 g
Szczegół

GRIZLY Wiśnie suszone 500 g Klasyfikacja administracyjna: Słodzone owoce jednogatunkowe Składniki: wiśnie 57%, cukier 19%, syrop fruktozowo-glukozowy 19%, koncentrat cytrynowy 5%, olej słonecznikowy <1% Kraj pochodzenia: Holandia Przechowywanie: przechowywać w ciemnym, chłodnym i suchym miejscu. Opakowanie: Opakowanie PP do wielokrotnego zamykania lub próżniowe opakowanie PP (podczas transportu do opakowania może dostać się powietrze, które nie ma wpływu na jakość produktu) Cechy i zalety: Suszone czereśnie mają zrównoważony słodko-kwaśny smak i nadają się do spożycia jako przekąska lub do pieczenia i gotowania. Są one niezwykle bogate w przeciwutleniacze i nie zawodzą pod względem zawartości witamin. Witamina A lub beta-karoten, witamina C, E i witaminy z grupy B występują w znacznych ilościach. Owoce wiśni są szczególnie bogate w jod, potas, magnez i fosfor. Z pierwiastków śladowych zawierają one żelazo, bor, mangan, cynk i miedź. Zastosowanie: Wiśnie świetnie nadają się do pieczenia, najlepiej smakują w połączeniu z ciemną czekoladą i orzechami, szczególnie w takich smakołykach jak muffiny, ciasteczka czy chlebek bananowy. Nie może ich zabraknąć w Twojej własnej mieszance przekąsek z orzechów i owoców, w granoli lub w jogurcie i owsiance. Świetnie pasują do lampki wina jako przekąska do serów. Dodanie suszonych czereśni do sałatki zadowoli wszystkich smakoszy. Suszone wiśnie to słodko-kwaśny przysmak pełen antyoksydantów i składników odżywczych. Szczególnie dobrze smakują w muffinach lub ciasteczkach w połączeniu z ciemną czekoladą i orzechami. (grizly.pl)

Podobne produkty jak GRIZLY Wiśnie suszone 500 g
Bellatex Dywanik łazienkowy Standard Czekolada, 60 x 100 cm, Bellatex Dywanik łazienkowy Standard Czekolada, 60 x 50 cm, Granola z pieca - Czekolada i orzechy laskowe, Mixitki BEZ GLUTENU 8 szt. - Śliwka + Czekolada, Mixitki BEZ GLUTENU - Czarna porzeczka + czekolada (8 szt.), Siesta Doniczka samonawadniająca na ścianę, czekolada, 29 cm, Plastia, Saloos Bio Peeling peeling do ciała czekolada 140 ml, 4home, Poszewka na poduszkę Kropka czekolada, 70 x 80 cm, Granola z pieca - Czekolada i orzechy laskowe do kieszeni (5 szt.), 4Home Poszewka Kropka Czekolada, 50 x 70 cm, 50 x 70 cm, 4Home Pościel bawełniana Kropka Czekolada, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm, 4Home Pościel bawełniana Kropka Czekolada, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm, Dermacol After Sun żel pod prysznic po opalaniu czekolada i pomarańcza 250 ml, 4Home Poszewka Kropka Czekolada, 40 x 40 cm, 2 szt., 40 x 40 cm, 4Home Pościel bawełniana Kropka Czekolada, 220 x 200 cm, 2 szt. 70 x 90 cm, Dermacol After Sun żel pod prysznic po opalaniu z betakarotenem czekolada i pomarańcza 250 ml, Allnature Sól Epsom Lawenda 500 g, Rimmel 60 Seconds Super Shine lakier do paznokci odcień 500 Caramel Cupcake 8 ml, Greenum Grapefruit szampon organiczny 60 g, Greenum Watermelon szampon organiczny 60 g, Greenum Amor szampon organiczny 60 g, Greenum Lemongrass szampon organiczny 60 g, Kneipp Sól do kąpieli Eukaliptus, 500 g, Tescoma Cyfrowa waga kuchenna ACCURA 500 g, Kallos Super 9 rozjaśniacz bezpyłkowy 500 g, Echosline Karbon rozjaśniacz w proszku 500 g, Echosline Karbon rozjaśniacz w krem 500 g, Golddachs Sport mydło do golenia 60 g, Kneipp Sól do kąpieli Lawendowe marzenia, 500 g, Kvalitex Wypełnienie kulkowe do poduszki Standard, 500 g